• Home
  • Blog
  • La importància d'actualitzar la pàgina web

La importància d'actualitzar la pàgina web

Una pàgina web ha d’estar en continua evolució des del moment en què es publica. Tot i que el disseny i la programació poden ser ja definits, la visibilitat a Internet exigeix que la pàgina web estigui en un procés de continu desenvolupament.

La feina de manteniment i actualització de continguts no es pot parar, els principals beneficis que obtindrem seran:

1. Els nous continguts afavoreix a la imatge de l’empresa més moderna i dinàmica
2. Ajuda a escalar posicions als cercadors respecte a les altres webs més estàtiques
3. Fidelitza els usuaris que volen estar informats

Deixant a banda els catalegs de productes, hi ha certes seccions més propenses a ser canviades, per exemple:

Notícies: S’ha convertit en la formula més recurrent per crear nous continguts. La zona de notícies moltes empreses les ha traslladat a les xarxes socials com Facebook i Twitter per el seu caràcter viral. Hem de tenir en compte de treu-li tot el suc possible utilitzant les paraules clau i la temàtica relacionada amb el nostre objectiu de posicionament.

Blog: És la millor eina per el posicionament i la reputació de la pàgina web. Escriure assíduament articles de qualitat i interessants per l’usuari, ens aporta valor a la pàgina web. Google per altra banda, adora els blocs, els dóna una gran rellevança en els resultats de cerca.

Fòrums: En una pàgina web també es poden integrar fòrums, no cal que siguin externs. En el fòrum permetem que els usuaris consultin, preguntin, opinin, comentin sobre nosaltres, els nostres productes i serveis. També és útil utilitzar-lo com a FAQ.

A Disseny web Nuanda2 ens ocupem del manteniment i actualitzacions integrals, fem el pressupost a mida a cada necessitat específica. Si el client desitja la auto-administració dels continguts, formem sobre les bones pràctiques i sobre el panell de gestió de continguts.

Les Agències de viatges. Com tenir èxit online?

Les Agències de viatges. Com tenir èxit online? L’èxit creixent de les agències de viatges online ha sigut realment espectacular en detriment a les agències tradicionals. A l’estat espanyol, entre el 2007 i 2013, van desaparèixer la meitat...

Llegeix més

El blog corporatiu dins l'estratègia SEO

El blog corporatiu dins l'estratègia SEO Els Blogs poden ser personals, periodístics i també una plataforma de vendes per als teus productes i/o serveis, o qualsevol altra cosa. Depenent de les teves necessitats comercials, hi ha molts motius...

Llegeix més

La importància d'actualitzar la pàgina web

La importància d'actualitzar la pàgina web Una pàgina web ha d’estar en continua evolució des del moment en què es publica. Tot i que el disseny i la programació poden ser ja definits, la visibilitat a Internet exigeix que la pàgina web estigui...

Llegeix més