Màrketing Digital

La gent t'està buscant,
tens les eines per fer que et trobin?

El teu negoci necesita les nostres accions digitals de disseny, creativitat, optimització, rendibilitat i anàlisis per tenir èxit online

Anàlisis de la situació

Anàlisis de la situació

Definir el negoci i productes a oferir, determinar el client final, identificar el mercat, especificar la proposta de valors. Analitzar el mercat i els competidors.
Objectius i metes

Objectius i metes

Quin és la visió del negoci i les aspiracions, què es vol aconseguir amb el projecte online dins d’un determinat període de temps.
Estratègia

Estratègia

Com aconseguir les metes i objectius a través del màrqueting digital. Tipus d’estratègies de segmentació, posicionament, comunicació digital i de continguts.
Tàctiques

Tàctiques

Depenent dels objectius s’utilitzen diferents tàctiques com Social Media, Màrqueting de Continguts, Email Màrqueting, SEO, SEM, etc.
Pla d’acció

Pla d’acció

Pla operatiu de treball on s’indiquen les accions corresponents a les estratègies i tàctiques que es duen a terme, detallant els terminis i els recursos a utilitzar.
Anàlisis

Anàlisis

Estudiar si els resultats obtinguts aconsegueixen els objectius i les metes i actuar conseqüentment canviant estratègies i tècniques si és convenient.

Inverteix Correctament

 • Google Adwords
  Google Partner

  Campanyes eficients Google Adwords

  No inverteixis diners de més per aconseguir clients. Creem campanyes personalitzades i rendibles de Google Adwords per a la teva empresa.

 • Social Media
  Invertir a Facebook

  Campanyes a xarxes socials

  Les xarxes socials son fonts de difusió i comunicació inaludibles. Cerquem la plataforma més adecuada per a la teva empresa i convertim una comunitat de seguidors. Optimitzem, creem contingut creatiu, conversem i analitzem tot el què envolta a la comunitat.

 • Pàgina Web
  Disseny Web

  La web d'una empresa és la clau del seu negoci

  Normalment és l'eina principal de què disposem i que funcionarà com a eix central de la nostra estratègia de màrqueting digital. Sense una pàgina web optimitzada, funcional i accessible, el creixament de l'empresa a Internet no pot millorar.

 • Posicionament Natural
  SEO

  Arribar als Primers llocs als Cercadors

  Google i altres cercadors son els principals mitjans que utilitzen els usuaris per arribar als llocs on les empreses estan presents. Estar a les primeres posicions dels resutats de la cerca és sobresortir de la competència i rebre més clients.

Què és i perquè el necesito

Màrketing Digital

Segons el CEO Matias Dell'Anno Irigoyen, el màrqueting digital "és el mètode per identificar la forma més eficient de produir valor que pugui ser percebut pel mercat d'eines digitals". A més i ha una sèrie de factors que entren en joc i que l’identifiquen. La proliferació dels mitjans que tenim a disposició per a la distribució dels nostres productes, serveis o marca son quasi il·limitats en el món digital, un altre dels elements que identifiquen el posicionament web natural actual és la personalització i la interacció dels usuaris en la experiència online.
Internet ha arribat a tenir una importància fonamental com a mitjà de comunicació, pel que està afectant la forma de contacte i comunicació de les persones, i per tant, també de les empreses. Tenim a la nostra disposició un elevat nombre d'eines de màrqueting digitals que permeten aquesta relació entre empreses i persones i que comporta una autèntica revolució en la forma de fer negoci en els nostres dies.
Cal trobar en cada cas, en cada projecte online, la forma més adequada, flexible i personalitzada d’utilitzar aquestes eines per aconseguir que l’usuari interactuï, creant comunitat, millorant els resultats dels motors de cerca i analitzant la informació que els mitjans digitals proveeixen per optimitzar el rendiment de les accions preses. El màrqueting digital és el conjunt d’accions de disseny, creativitat, rendibilitat i anàlisis per la cerca d’un retorn econòmic de la inversió presa.

 • Mark Zuckerberg

  “El risc més gran és no prendre’n cap. En un món que està canviant tan ràpid, l'única estratègia que està garantida a fracassar és no prendre riscos.”

  Mark Zuckerberg
  CEO Facebook

 • Steve Jobs

  “Moltes vegades la gent no sap el que vol fins que l'hi ensenyes ”

  Steve Jobs
  Fundador d'Apple

 • Bill Gates

  “Internet facilita la informació adequada, en el moment adequat, per al propòsit adequat.”

  Bill Gates
  Fundador Microsoft

 • Mark Zuckerberg
 • Steve Jobs
 • Bill Gates

Les Agències de viatges. Com tenir èxit online?

Les Agències de viatges. Com tenir èxit online? L’èxit creixent de les agències de viatges online ha sigut realment espectacular en detriment a les agències tradicionals. A l’estat espanyol, entre el 2007 i 2013, van desaparèixer la meitat...

Llegeix més

El blog corporatiu dins l'estratègia SEO

El blog corporatiu dins l'estratègia SEO Els Blogs poden ser personals, periodístics i també una plataforma de vendes per als teus productes i/o serveis, o qualsevol altra cosa. Depenent de les teves necessitats comercials, hi ha molts motius...

Llegeix més

La importància d'actualitzar la pàgina web

La importància d'actualitzar la pàgina web Una pàgina web ha d’estar en continua evolució des del moment en què es publica. Tot i que el disseny i la programació poden ser ja definits, la visibilitat a Internet exigeix que la pàgina web estigui...

Llegeix més