T'ajudem a fer el salt

Augmenta vendes gràcies a la teva web

Desenvolupament Web

Disseny i Manteniment Pàgines Web Vic

Treballem amb la finalitat de crear un espai web professional, flexible, Optimitzat per estar ben posicionat i que l'experiència de l'usuari sigui perfecta.

Estem especialitzats en el desenvolupament del gestor de continguts més potent del mercat, Joomla!, que ens permet crear del més simple al més complex projecte web per arribar a la satisfacció del client i de la publicació de la pàgina web desitjada.

Ens trobem enmig d'una revolució tecnològica; l'evolució a nous sistemes de comunicació està canviant radicalment l'estructura de l'empresa. Hi ha moltes raons per la qual cosa és necessari que també la petita i mitjana empresa tingui i gestioni el seu propi espai a Internet.

Posseir un lloc web no és un instrument addicional de màrqueting, és una necessitat! Però estar ben posicionat als cercadors i tenir presència a les xarxes socials és tan important com tenir una pàgina web. Per això oferim un servei integral: Desenvolupament Web, Posicionament, gestió de Xarxes Socials i Manteniment.

Tenim la web perfecta per a tu

Projectes Personalitzats

L'oferta de les empreses haurà de ser innovadora, compartible, personalitzable i omnicanal per guanyar-se a una generació exigent i connectada permanentment.

Treballem amb la finalitat de crear una pàgina web web elegant, ben posicionada en els motors de cerca, accessible i d'èxit. Des de la creació del més simple al més complexe pàgina web, actuem per arribar a la satisfacció del client i de la publicació del seu espai web desitjat.

La Usabilitat de la Web

Com fer bé una pàgina web?

Hi ha una sèrie de regles essencials que el dissenyadors i programadors hem de respectar perquè una pàgina web es consideri "usable". La usabilitat és la facilitat amb què l’usuari utilitza la pàgina web per aconseguir un objectiu concret. Una pàgina web serà útil si:

  • És eficient: l’usuari pot aconseguir el què es proposa amb el menor temps possible
  • És Intuïtiva: Facilitat d’aprenentatge o sigui que el funcionament es dedueix observant-lo.
  • L’usuari en queda satisfet: millora la imatge i el prestigi i augmenta la taxa de conversió.

Velocitat

El temps de càrrega ha de ser el menor possible.

Simplicitat

La navegació ha de ser lògica i consistent.

Comprensible

Els elements de continguts i de programació han de permetre als cercadors de entendre i posicionar correctament la web dins els resultats de cerca.

Compatible

El web ha de ser compatible amb la majoria dels navegadors web, a més de poder utilitzar-se de forma senzilla i sense complicacions.

Actualitzada

Un web actualitzada dóna molta més confiança que un web que no s'actualitza i sembla abandonada.

Per què necessites una nova pàgina web?

- No és mobile friendly
- El temps de càrrega és superior a 3 segons
- No està optimitzada per Google

Les Agències de viatges. Com tenir èxit online?

Les Agències de viatges. Com tenir èxit online? L’èxit creixent de les agències de viatges online ha sigut realment espectacular en detriment a les agències tradicionals. A l’estat espanyol, entre el 2007 i 2013, van desaparèixer la meitat...

Llegeix més

El blog corporatiu dins l'estratègia SEO

El blog corporatiu dins l'estratègia SEO Els Blogs poden ser personals, periodístics i també una plataforma de vendes per als teus productes i/o serveis, o qualsevol altra cosa. Depenent de les teves necessitats comercials, hi ha molts motius...

Llegeix més

La importància d'actualitzar la pàgina web

La importància d'actualitzar la pàgina web Una pàgina web ha d’estar en continua evolució des del moment en què es publica. Tot i que el disseny i la programació poden ser ja definits, la visibilitat a Internet exigeix que la pàgina web estigui...

Llegeix més